atompyka Creative Commons License 2010.03.17 0 0 5135
Szerintem válts szervízt. Merre lax/jársz?

1.,3.
Rádugták a KÜTYÜ-t? Vagy elsunnyogták?
Ezek sztem roppant banális hibák lesznek, valami érzékelőkoszolódás vagy vezetékszakadás vagy ellenállásmeghalás. Léghőmérséklet, vízhőmérséklet érzékelője, vagy akármi egyéb bizbasz. :-)
Egyébként volt olyan érzésem nekem is nemrég, hogy hosszabbanfriss a motor, mint régen, mintha a termosztát halódna, de még nem konkrét, csak érzés.

Én (de nekem már rég nem garis az autóm sem kor, sem km alapján!) előbb nézetnék hibakódot, majd, ha nem ír ki semmi értelmeset, levenném az akkusarut pár órára, hogy resetelődjön a motvez számítója, hátha elfelejt valami beidegződést. :-)

(Nekem megint jött a katos hibakód, kiolvastuk (hogy neme máse miatte világít a sárgafény), majd levettem iccakára a sarut. Azóta megfiatalodott az autóm, sokkal kellemesebb. Kérdeztem hozzáértő cimborákat (szervizest is), hogy nem valami kényszerképzet-e, mind aszondja, hogy simán belefér.)


2.
Idéntől a B1 ablak nekem is macerálódik, van, hogy lefelé menet aut. módban megáll félúton. Ideig-óráig segít rajta a vájúba fújt WD40 (a szilikont rühellem), száraz meleg időben semmi baja. Aszonták, következő 10ezresen szétkapják az ajtót, megpróbálnak mindent jól megkenni.
Előzmény: kismiki (5133)