Axióma Creative Commons License 2010.03.17 0 0 255
Nem zavar mert nem cafolom.
Mas az, hogy mit irsz le, es mas az, hogy mit sugallsz. Szerencsere ma mar ez nem kibuvo, az utobbi is jogi kategoria ("megfelemlitesre alkalmas" a szoveg szo szerinti tartalmatol fuggetlenul lehet egy megnyilvanulas, es ezt most nem a te szovegeidre ertettem).
Az antenna-pajzsos kerdest kikerulted a zsinoros szettel, a lenyeg abban ugyanis az volt, hogy arnyekolta a keszuleket, ami erre vagy nem vett (aminek biztos orultek...), vagy ha vett, akkor adni is nagyobb intenzitassal adott, merthogy meg a pajzsot is le kellett gyoznie (most mind1, hogy pajzs vagy mas okozta, de gyenge jelre alapbol igy reagalt). Tehat ha volt kommunikacio, akkor a toronybol jovore nem volt hatassal, a mobilrol jovore meg szinten nem, vagyis legfeljebb gyorsabban merutl az aksi tole es nehol nem lehetett telefonalni. De ez az eszerv a mar megdumalt embereket nem gyozte meg.
Egyebkent sajnalom, hogy neked kellemetlensegeid vannak, es a wifi stb. sugarzasbol eredezteted. Ettol meg engedd meg, hogy a tobbseg ne feljen tole.
Előzmény: ento (254)