MaN79 Creative Commons License 2010.03.16 0 0 193

Szia,

lebetegedett a lányom, nem tudtam jelentkezni. Most meg a pici beteg, de a nagyobb most oviban, így egy picit géphez jutok.

Hát, kemény helyzetben vagytok! A mostani helyzetben munkahelyet találni? Remélem, a párod mindenben melletted áll! EGyedül szinte lehetetlennek érezném ezt az egészet! Szívből kívánok minden jót nektek!

Nálunk a párom azt az elvet vallja, hogy amit a sors ránk mér, az van. Meg van győződve arról, hogy a nagylánynak nem jó a hallása, én meg azt mondom, ha két éves koráig hallott, most is kellene. Meg vagyok győződve arról, hogy ha fel is raknánk próbaképpen valamilyen készüléket, igaz ahogy korábban írtam, nem tudjuk, kell-e egyáltalán és ha igen, egyik fülre vagy mindkettőre, akkor is rapszódikus lenne a hallása. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy lelki eredetű ez a hallom-nem hallom dolog nála. Tudom, hülyén hangzik, de ez van. Egyszer hall, máskor meg nem. Időnként a férjemet is zavarba ejti ezzel a "tudománnyal". Már össze vagyunk teljesen zavarodva.

Tényleg tök jó lenne, ha fognám a gyereket, bevinném az orvoshoz, az meg megmondaná, hogy mi van. De valahogy nálunk ez nem ment egyszerűen. Sajnos tényleg elszúrtuk, hogy egy vadállathoz kerültünk audiológiára, és nem jutottunk egyről a kettőre és most várnom kell, hogy mi van. Meg kell várnom, amíg egy kicsit lehiggad a lányomban a dolog, és újra kezdhetjük.

Ma viszem a picit orvoshoz, és attól függően, mit mond a doki, egyeztetek időpontot a gyógypedagógussal a nagyobbik leányzó tornájához. Ha nem olyan vészes a betegség a picinél, akkor a torna idejére anyuékra tudom bízni.

Kicsit bánt, hogy a férjem nem támogatja a gyógytorna ötletet, ebből még adódnak majd gondjaink. A helyzet az, hogy a gyereket választom ebben a kérdésben, az ő jövőjéről van szó, meg arról, hogy ha majd az iskolában segítség kell, nekem kell ott ülni mellette és segíteni. Nem beszélve a másik gyerekről is, akinek szintúgy szüksége van rám.

Olyan érdekes, hogy minden problémánk akkor kezdődött, amikor megszületett a második gyerek. Azóta "nem hall" a nagyobbik lány, azóta ökörködünk mindenféle orvosi dolgokkal, már természetgyógyásszal is beszéltünk, ő azt mondta "lelki süket" a lányom, most gyógytorna és utána megint orvosok hada. Brrr! De mindegy, segíteni fogok a lányomnak, nem adom fel!

Szép napot Nektek!

M.

Előzmény: szerzso24 (192)