b. Creative Commons License 2010.03.15 0 0 18
"Most baj, ha azt mondom, hogy 64 bites Fedorán épp az imént beszéltem Skype-on a barátnőmmel? ;)"

Nem baj, egészen addig míg a feleséged meg nem tudja! :)

Ok, igazad van. Az, hogy esélyem sincs az túlzás. Ubunturól tudtam, hogy léteznek a megfelelő 32 bites libraryk, ezek szerint Fedora is tudja, sőt talán Debianon is lehet valami megoldás. Telepítettem is valamiket de nem volt neki elég.

Helyesebb azt mondani, hogy feladtam. Asztali gépen sima 32 bites Debian van, sokat szenvedtem vele skype ügyben, de feladtam. "Problem with audio playback." Folyton ezt mondja. Semmilyen más alkalmazásnak semmi gondja nem volt eddig.

Sokkal szívesebben használnék valami nyílt szabványra épülő megoldást, ahol nem függök egyetlen gyártótól.
(Akár el is tudom képzelni, hogy mondjuk 5 év múlva mindenki ilyet fog használni, Skype vagy csődbe megy, vagy alkalmazkodik. Bár ahogy elnézem, hogy mennyire sietnek ezzel a 64 bites verzióval, mire alkalmazkodnának már rég csődbe mentek.)

Ki is próbálom majd ezt az ekiga nevű képződményt amint lesz egy kis időm megint a témával foglalkozni.
Előzmény: locsemege (16)