agrarian designer Creative Commons License 2010.03.14 0 0 35

Én meg pont az eredetit nem láttam. Bár mindig látom ha nézek DVD-k után.

Szóval, nekem annak idején tetszett kétszer is megnéztem a moziünnepen.

Csak egy kicsit néhol alpárinak tűnt és azt egy kicsit méltatlannak éreztem a tőlük megszokott fekete humor után(akkor egy idejig aszittem beállnak a sorba vagy legalábbis egy kicsi popcornosodnak - hál'isten nem így lett :)) nem is tudom gogy gondolhattam ilyet :))))

Amúgy nem rossz film - Tom Hanks nagyon nagyon idióta benne de sosem szánalmas és erőltetett. A többiek számomra teljesen ismeretlenek voltak - kivéve a Wayans srácot. A hangulata sem rossz - asszem ezt is deakins fényképezte - visszajött az ó testvér féle country-s négeres gospeles feeling. Szóval nem rossz film, de inkább nézem a bartont vagy az ember aki ott se voltot 15-20-adszor mint ezt 4-5-ödször.:)

Évekkel ezelőtt olvastam, hogy Pitt nagyon sokat hajtott azért hogy bekerüljön egy coen bros filmbe, ha jól emlékszem terveztek is egy fekete fehér némafilm-kísérletet, de aztán nem lett belőle semmi. Nem gondoltam volna hogy komikus szerepet fognak rá osztani. (bár sokan nem tartják jó színésznek és lehet hogy erőltetett lett volna egy coen drámában ezért inkább hülyét csináltak belőle:))

Pitt amúgyis sztem is akkor hiteles ha nehezen felismerhető vagy valami nagyon mást játszik (burn after, benjamin button, harcosok klubja, basterds talán babel), amúgy nem más mint egy napszemüvegreklám vagy egy samponreklám.

Előzmény: basic_channel (34)