BFeri53 Creative Commons License 2010.03.12 0 0 3474
Kedves Tápika!

Én egy TÁJÉKOZÓDÓ LAIKUS CIVIL vagyok.

Nekem sem tetszik ez a világ. Ez van, ebbe születtem, ehhez kell alkalmazkodni. Talán majd a következő élet jobb lesz :-) Addig is meg kell látni a szépet, meg kell tanulni élvezni a pillanatot. Carpe diem! Mégsem olyan rossz neked itt, hiszen ugye nem akarsz meghalni? Küzdesz az egészségedért.
Úgy értettem, nem vagy egyedül, nemcsak magadért élsz. ez jó!
Olvastad Szepes Máriától "A mindennapi élet mágiáját"? Letölthető!
Mindenkinek, főleg a nőknek ajánlom.

Én 10 évig voltam gyakorló "szívritmuszavarodott" beteg :-)
10 évig szedtem a gyógyszereket. Nem gyógyultam meg, sőt egyre rosszabbul lettem. Az orvosaim halálosan ijesztgettek. "Meghalsz, ha abbahagyod a gyógyszerszedést." Rájöttem, hogy az élet minősége is számít. A gyógyszerek hatására nem javult az életem minősége, sőt.... Nagy nehezen elhatároztam, hogy kezembe veszem az egészségem. Kiderült, hogy téves volt a diagnózis, nem is kellett volna gyógyszert szednem. Három éve nem szedek semmilyen gyógyszert.
Három éve autodidakta módon tanulmányozom az emberi test működését.
Nemcsak a hivatalos medicinát olvasom, hanem az alternatív megközelítéseket is.

Az orvos-beteg kapcsolatban fontosak a szavak. Szavakkal ártani is és gyógyítani is lehet. A beteg kiszolgáltatott, ideges. Ha az alkata is ilyen, akkor végképp ki lehet készíteni pár könnyelmű mondattal. Az orvosok állítólag tanultak lélektant, tudniuk kell. Az ideges beteget nyugtatni kell, nem pedig ijesztgetni. A te esetedben nagyon úgy tűnik, hogy megalapozatlanul rémisztgettek.

A hormonális fogamzásgátlás egy nagy kérdés. Olvastad annak a szernek a mellékhatásait, amit szedsz? Van olyan orvosi vélemény, hogy nemi hormonok szedése megzavarja a szervezet finom egyensúlyát, homeosztázisát.

A legtöbb betegség egy adaptációs probléma. Idegeskedéssel, rágódással nem tudod megoldani a problémákat, csak tetézed. Kell egy kis egészséges bizalmatlanság. Vigyázz a kezedre! :-) A személyiségfejlesztés segíthet. Az agykontroll is jó lehet, ha nálad működik. Minden pozitív önszuggesztió segíthet. Nem szabad megijedni egy szívritmuszavartól. Nagyon sok az ártalmatlan szívritmuszavar. Kicsit jobban kiegyenesedsz, kihúzod magad és már jobban is vagy. Csak nehogy magadba roskadj!

Általában hogy érzed magad? Mennyit alszol? Van-e a tavaszi depin kívül más panaszod is? Írjad le, mit érzel. Milyen a ritmuszavar? Mikor jelentkezik, meddig tart?
Egészségesnek érzed magad, vagy betegnek?

Fiatal vagy még betegnek!

üdv. BFeri53
Előzmény: Tápika29 (3471)