tkoz Creative Commons License 2010.03.12 0 0 3720
Lózungok.
Most ugye hogy mé nem a lacibá kapta a gyárat. lacibá meghalt 1981-ben azért nem.
Teljesen normálisan azok kapták meg az ipart akik tudják működtetni. Visszaprivatizálás na az egy pénzlelejmolás lett volna csak. Csak akik vállalták a vállalat tulajdonosi terhét azok kaptak tulajdont. Tehát reprivatizáció esetén a nagyon szar tőkeviszonyokra, még 1 plusz költség jött volna, tehát a nagyon eladósodott és nagyon alacsony szinvonalú üzemet lacibácsi leszármozattainak átadták volna 1000 darabban, akik ugyanazoknak akik megszerezték igy is tovább adták volna jelentősen tovább adósitva a cégeket.
Ez igaznak látszó óriás baromságok gyüjteménye, amit itt szamélyében sértett akárki előad, és jön evvel az óriási baromsággal "'A komcsik lenyúltáők a vagyont"
Figyelj mindegy ki nyúlta volna le, de más nem is tudta lenyúlni erről ugye a balfék nem ir....csak ejnye bejnye..meg a szokásos MDF-SZDSZ-paktum az 1 pont volt Göncz Árpi bácsit 12 évig nyakunkba ültették, ám neki nem sok lehetősége volt se károkat se hasznot csinálni.
Ez ráadásul elképesztően aljas mocskos duma is, mivel megint szét szeretné szakitani a magyar társadalmat a magyarokat gazgok és szegényekre és gyűlöljük egymást. Aki normálisan gondolkopzik ott nincs ők meg én..csak mi vagyunk. Tehát ha komcsi vagy ha gyáva komcsi aki nem vállalt tulajdon, vagy akárki melós egy érdekünk van Mo gazdag ország legyen. Mi nem jó uton vagyunk mert
1 tul sokat lop mindenki
2 tul sokat csal mindenki
3 1a 2-re mindenki tudás munka nélkül gazdag akar lenni, ám a világ nem igy működik
Na most mondj egy olyan magyart aki nem ezt csinálja (a teremtés nyolcadik napja).
Tehát a másra mutogatás és hülye mesék helyett a világ rendjéhez kellene alkalmazkodni minden magyarnak.
Előzmény: attilabacsi (3655)