sancibácsi Creative Commons License 2010.03.07 0 0 1299
Hát igen, a maga módján mindkét oldalnak igaza van. De ha megengeditek én a saját véleményem önteném szavakba (betűbe).
1.Én személyesen nagyon sajnálom a topik 'halálát'. Jó lenne, ha a dolgokat a maguk helyén tanulnánk meg kezelni, és nem lennének oda-vissza sértődések!
2.Itt már sokat segitettek (talán segítettünk:-), lásd torok kiépítése, sütő, padka, stb....
De az egész kályha építésének metódusát miért várja el bárki? Különösen ingyen? Olyan emberektől, akik 'megfizettek' érte? Van a kínai mondáson kívül egy magyar is : "kibicnek semmi sem DRÁGA". Amiért más megdolgozott, pénzt fizetett, miért várja el ingyen; nem csak saját, hanem közösségi szintre? Ráadásul itt csak elméletet tudunk megosztani, az érem másik része a gyakorlat! Én örülök azoknak akik mertek belevágni, és maguknak tk-t építeni, és vannak akiknek jól sikerült! Gratula mindenkinek(TSZJ, EEIIZZOO, stb)! De azért voltak itt olyan próbálkozások is akiknek nem volt teljes a siker! Aki 'ingyen' kéri a kész sült galambot, annak is meg kell fizetni, ha mással nem, a nagyobb rizikó faktorral!
3. Miért van megint nekem őszinteségi rohamom? Megint a saját nyakamba zúdítom az OFF-kat!?
Évek óta működik a topik, és senki sem írja le, csak hímez-hámoz!
Én saját nevemben szívesen segítek azoknak a 'sorstársaknak', akiknek esetleg nincs pénzük megfizetni, és belevágnak, vállalva a kockázatot; hogy saját maguk építsenek. De akik kályhások, és ingyen kérik a 'receptúrát'; hogy utána pénzért építsenek másoknak, miért lenne 'kötelességünk' ingyen segíteni? Írja már le valaki az indokot!
Mindenkinek üdv, remélve a tk kedvelők, érdeklődők, építeni, építtetni szándékozók aktivitásában itt a fórumon: Sancibácsi!
Előzmény: lepedo (1298)