Semmisem Creative Commons License 2010.03.05 0 0 229
http://www.orvosilapok.hu/cimkek/nyal
itt elég sok érdekességet olvasni.

A tönköly búzáról te mit mondasz? kenyér sütés ügyben járok most el, ki kell tanulnom igazán. Miért egyem más (az ipar) kenyerét?

eddig csak forgattam a nyálat, de most akkor megnézem h jó csomót gyűjtök és rezgés fürdőt kap :)

NA én meg mindig kipöktem, ha úgy jött kedvem, most már dehogy pökök. küldöm le a gyárba. mindenféle torok és egyéb dolgot is midnig kiköptem, most meg azon morfondíroztam h leküldöm a feldolgozó üzembe, és akkor a nyál is tanul meg a szevezet is, h ilyesmit is dogozzon meg.

Igen, nagyon jó érzéseim vannak ezzel az egésszel kapcsolatban, rezgés , hang és erőfeszítés. olyan törődés ez a testtel lélekkel, ami belülről jön, azt hiszem nem nagyon árthatunk vele, ha jó szívvelmindennap gyakoroljuk.

nálam nem volt sose baj a mozgással. meg kellett találnom a kistestvérét, hogy segítsen kipucolni a nagy megrázkódtatásokat.
A baj az emebreknél ott van, h nem értik meg a dolgokat nem is érdekli őket a dolgok igazi háttere. csak zabálnak, még azt sem tudják sokszor h mit esznek, jól mondod az meg lerakódik és belül megfojtja őket :(
Az jutott eszembe, hogy van egy párhuzam:
- az antibiotikum pl olyan mint az atom fegyver, vagy más buta katonai "játékszer", elpusztít mindent ott ahova kilövik. és ez a hozzáállás tükröződik midnenhol ma már: gyorsan kell minden mindenkinek, fizetni érte nem akarnak, csak megvenni a jólétüket.hát ezért nem érdeklődnek a környezet iránt sem, csaka profitot látják benne. nem csoda, ha beteg vagy nem azt mondják, h mivel egyensúlyozd ki magad, hanem kitalálnak kiskapukat, csodapirulákat.
Hát mi nem dőlünk be, igaz?

ja akkor "fogselyemre" gondoltál? csak ilyen csíkokat csinálsz magadnak nejlonból? 5letes.

igen a klucs inkább a hogyan, meddig, mint a mit.

Előzmény: ghepard (228)