Axióma Creative Commons License 2010.03.03 0 0 355
Tok jo, bar lennenek megjegyzeseim...
1. kicsit elnagyolta a hoszig. vastagsagot 5-10-20-30, pedig foleg 10-20 kozott finomabb felbontasban is erdekes lett volna (kicsit az az erzesem, hogy a lelektani hatar 50 kWh/nm/ev alulmulasa miatt huztak fel 20-ra)
2. foleg egy csak nappal mukodo egyseg mint itt a posta eseten nem irom ala (bar en altalaban sem) a nagy hotomeg mindenaron szuksegesseget (ertem ugy, hogy szerintem legalabb annyi a pro mint kontra erv); persze az igaz hogy ha semmi mas futest nem akarnak csak napot akkor nyaron tolteni kell valamit de igy is nehezen hiheto hogy tel vegeig hogyan huzna ki ez a rendszer, meg az is, hogy most nyar vegefele meg hutunk vele vagy mar futjuk fel (kesobb meg is jelenik 9062kWh/ev gaz/fa fogyasztas).
3. nekem nem vilagos, hogy hogyan van itt a napkemeny bekotve es mit csinal, ha azt erti valaki akkor meselje el
4. megterulesi ido vs. energiaarak -> nem artana ha valaki ismerne a jelenertek fogalmat, mielott ilyen hulyeseget leir, hogy 25% kedvezobb (kesobb meg a 100 evet hasonlitasi alapul)
A zoldtetot nagyon nem ertem (ki fogja es mennyi penzbol locsolni? - a beruh. is tul kicsinek tunik), meg az 1,0 ablak helyett 0,7-es eseten a +3M koltseget sem ertem (arrol a kijelentesrol nem is beszelve, hogy alacsony energiashoz 1,4 is jo, mikor az ma mar az osszes epitkezesnel minimumfeltetel, es az messze nem AE ami eloirt).
Ez csak egy tanulmany, vagy legalabb tervben van hogy csinalnak is ilyet?
Előzmény: Tipcsok (354)