IO, lehet, hogy susztermanó voltam előző életemben, de annak jó nagy. Mondjuk egy óriásmanó... Most rájöttem, hogy imádok cipőt varrni. Már Anti bácsi topánját is szerettem. Legjobb benn a kitalálás és a modellezés, a második jó meg amikor kész lesz.
Aledi, a csúszós anyag varrás titka a jó sok (inkább rengeteg!!!) gombostű. Ha túl finom az anyag, vagy nagyon precíz akarok lenni, akkor előveszem a jó öreg fércet. Nem férc-cérnával, az túl durva, hanem vékony varrócérnával fércelek. Jó, jó, a virágos fával talán kicsit elvetettem a sulykot :-) A konyhaablakom előtt egy mandulafa van én azt bűvölöm naponta, mikor lesz már tavasz. Az erkély is jó lesz, persze.
Nagyon jó a testanyag, ha utadba esik a bolt, vennél nekem 1-2 métert, ha van még belőle? Áutalom az árát meg a postaköltséget, ha megoldható. Felénk nics ilyen jó bolt. Igaz, most nyárig majdnem minden héten Pestre megyek 1x, de nem tudom, hogy a suliból hogy tudok megszabadulni, meg mennyi időm lesz. Hátha valamenyilőtökkel összefutok valahol, valamikor.
Réka, a fonalat megnézem, talán van mifelénk is ilyen.
Megnéztem az indexbabán a gurulósokat, jó termés volt az idén. És jó, hogy egy kattintásra meg lehet nézni az elkészülteket, köszi IO a kényelmi funkciót.
Pihe, tündéri a minimacid!
Na most már eldugulok, mert ritkán írok, de akkor regényt, nem akarom, hogy megunjátok.
A ruha és cipő szm-mel hamarosan jelentkezem.