kutato Creative Commons License 2010.03.02 0 0 333
Horn Gyula volt miniszterelnök a Nap-keltében kijelentette, hogy egyetlen kezén fel tudja sorolni, mit épített a Fidesz kormányzása négy éve alatt. Vagyis e listát Horn Gyula ujjtesztjének is tekinthetjük immár. Tehát számolják a volt miniszterelnök ujjait.

Tiszaugnál híd épült, az M3-as autópálya új szakaszának Tisza-hídja Polgár és Oszlár között.

A Tisza mentén 2870 olyan házat építettek fel illetve javítottak ki, amelyek az árvízben mentek tönkre vagy károsodtak meg. 347 kilométernyi belvízi csatornát építettek újjá. 203 km árvízi töltést, vagyis gátakat építettek és erősítettek meg, beleértve a szolnoki tiszaligeti gátat. Amely gátak sem Hornék, sem Medgyessyék alatt nem épültek, kedves MSZP-szavazók.

160 km új autópálya épült. Az M3 Füzesabony és Polgár között, az M30-as Emődig. Valamint hatvannégy átvezető híd, hét csomópont és a 35-ös főút Polgárt elkerülő szakasza. Harmincnyolc városelkerülő illetve kapacitásbővítő út készült a Széchenyi Plusz terv részeként. Már átadták a törökszentmiklósi 9,2 km-es elkerülő szakaszt, a záhonyi határállomás közötti felújított szakaszt, a nyíregyházi négysávos bevezető szakaszt, a 4-es Hajdúszoboszlót elkerülő szakaszát. Megépült az 56-os főút bátaszéki átkelési szakasza. Szekszárdnál a 20 km hosszú M9-es autóút, amely a 6-os és az 51-es főutat köti össze, érintve a Gemenci Tájvédelmi Körzetet, tizenegy híddal, vadvédelmi kerítéssel, hüllőátjárókkal, környezetvédelmi térfigyelő rendszerrel.

Megépült a Nemzeti Színház. A Millenáris park a főváros egy mocskos, olajtól átitatott területén. Kedves MSZP-s hallgatóinknak most idő hiányában megszakítjuk a lista felsorolását. http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=90681&rid=PWd6TQ==
Előzmény: kutato (332)