Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2010.03.02 0 0 318

ISBN olvtárs jóvoltából.... :-)

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=98189810&t=9123617

 

ISBN válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.02 13:50:49 (23993)

Nagyon jó hírem van.

Szabadon hozzáférhető a
Sciennet fóruma.

Kapitális baromságokat
lehet olvasni ott. Ha valakinek rossz a kedve, nagyon ajánlom.

Ízelítőnek néhány gyöngyszem:


"Szerintem pont azért kéne a VPOP vagy a Parlament előtt az "Adják vissza a Sciennetet" mondatot skandálva (feliratokkal is) felvonulni,mert akkor nem tudják belemagyarázni a sajtósok,hogy a Sciennet
ellen tüntetünk. Éppen hogy azt akarjuk magunknak visszakapni."

"Vagy: ha továbbra sem engedik ki Zsoltot, oda kellene mennünk, ahol fogva tartják."

"Részt veszek, de nem a Parlament elé! Javaslom hogy a VPOP Székház elé menjünk, legalább 1001-en és tele ScienNet emblémával!"

egy kritikus cikkel kapcsolatban:
"Ez a cikk úgy gusztustalan, ahogy van. Az meg hogy a kis kengurut sértegetik, egyenesen felháborító. Gyomoridegem lett, ahogy elolvastam a cikket. De az élet úgyis minket igazol."

"Tény: Ha egy vadliba megbetegszik, két társa leszáll vele, s addig együtt maradnak, míg meggyógyul, vagy elpusztul. A libák ezután visszatérnek a
saját közösségükhöz, vagy hármasban, vagy már csak kettesben. Olykor egy másik közösséggel repülnek, míg el nem érik a sajátjukat.
Tanulság: Ha annyi együttérzés lenne bennünk, mint a vadlibákban, átsegítenénk egymást a nehéz időkön, ahogyan ők teszik."

"- Neked mi a kedvenc állatod?
- Sciennetes Kengurú"

"Nagyon bízom abban, hogy a hétvégén már Zsolt is otthon lesz. Hiszen lejár már ez a 60 nap is.
Nagyon drukkolok, hogy így legyen. ZSOLTI NAGYON HIÁNYZOL NEKÜNK"

"Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb SCIENNET életet. Én pedig békés karácsonyt kívánok Nektek!"

"Én bízom abban, hogy elöbb utóbb csak lesz egy
ember, aki
kimondja, hogy elég! Nincs mit tovább vizsgálni, minden rendben van. Ki kell engedni a Zsoltot, mert tévedés történt.Azonnal vissza kell állítani a rendszert, mert az mindenkinek jó. Ha ez nem így lenne, arra nem is gondolok, mert akkor nincs miben bízni, hinni Magyarországon és minden más is összeomlana.Együtt kell maradnunk és ki kell tartanunk! Minden jóra fordul."

"A SCIENNET ÉL ÉS ÉLNI IS FOG!!!! For ever ScienNet!!!
Zsolt nagyon várunk !!! Soha ne add fel!!!"

"Hiszem hogy Zsolt hamarosan tisztázza magát és azok akik ma akadájozzák a rendszert maguk is csatlakozni fognak ha meglátják hogy mennyire müködöképes."

"Kedves barátaim! ma húztam egy tarot kártyát Zsolt felmentésére.Az erőt húztam."

"Nem tudom kiverni a fejemből a ScienNetet. Ha a SN-re gondolok, folyamatosan azt látom, hogy gombamód szaporodnak az irodák, s már fél Európa kenguru lázban ég. Ezért, nem adom fel. Tudom, hogy Te, Zsolt ártatlanul ülsz. Tudom, hogy kitartasz, mert jó ügyet szolgálsz. S ha Te kitartasz, nekünk, akiknek semmi bántódásunk nem esett sokszorosan ki kell tartanunk."

"Hallottam az álmaid. Erőt adtak több ezer embernek. Kihúzott háttal, büszke tartással hallgattuk: A felvirágzás, az összetartás képeit ecsetelted, amikor azt mondtad, annyi SN-es iroda lesz az országban, ahány templom. Ezekben a hetekben többször a fejemben járt ez a kép. A SN rendszere azért annyira nagyszerű, mert úgy emel meg engem, hogy közben egy közösségnek, másoknak is a javukat szolgálja. Nem egymás ellenében, hanem egymást támogatva tudunk előre menni úgy gazdaságilag, mind szellemileg az SN rendszert használva.
Ezért fog állni annyi SN iroda, ahány templom van az országban! Itt az összetartást, egymás segítését tanítják majd az iroda vezetői. Ránk fér már ez az összetartás!
Ezért a nagyszerű álomért sem adom fel! Fogunk még sok ezren az Ice Center előtt álldogálni a szünetekben, és fogunk még vastapssal fogadni!"