Semmisem Creative Commons License 2010.02.28 0 0 216
Igen. gondolom. egyre jobban kezdenek zavarni a zajok, úgy értem volt amit észre sem vettem eddig, most meg már már túl hangosak. tvznek itten, és akkor mondom h lécci halkítsák már le, és akkor meg azt mondják, hogy ők meg nem hallják.
Múltkorában meg egész furcsa volt, jöttem ki éjjel pisálni és minden éles hangos volt. a kilncs hangja, minden.
Meg már olyan érzésem kezd lenni, h na itt valaki kaparja ezt a tálat és ez ahang nekem nem jó. nem h nem szeretem ahangot amit kiad, hanem a testemet zavarja valahogy. Érdekes. no.

Már már azon gondolkozok ezek kapcsán, h ez amit ma harsognak, hogy "zajszennyezés" ebben van ráció. Én mostan kezdem észre venni, hogy melyik zajok, hangok zavarnak, de aki nem figyel az észre sem veszi, nem csoda h ha midnenki ideges, nyugtalan, nem tud aludni, vagy megőrül. aztán erre nem lehalkitani a dolgokat, hanem gyógyszer! na szép.

ez jó ez a "test tudománya" ezen elgondolkoztam. és próbálgatom is.

Micsoda marhaság azt kívánni h komolyabb bajod legyen. a dolgok úgy működnek, h ami működik piciben az működik a nagyban sokaságban is. semmi trükk. tehát meg kéne elégedniük, h elmondod h mi jó torok fájásra, abból mér ki lehet indulni." ingyen" úgysem kapja meg sneki a gyógyulást. kizárt.tenni kell.

tehát akkor most úgy vagy 93-95 kiló, hogy nincs rajtad felesleg? tehát nem, +20kg zsír van itt ott, hanem kevés bőrzsírral, normál testalakt? mert az nagyon érdekes akkor.h az a plussz ami neked annó felment, átalakult csontba meg midnenhova?

értem.

Előzmény: ghepard (215)