Semmisem Creative Commons License 2010.02.26 0 0 214
Azért arra is tettél már utalást, h el is lehet baltázni ezt azt. tehát jogos h szórakozás, de kell bele vinni egy kis okoskodást is nem? Mármint h tudd h nehogy valmai kárt tegyél a testnek.
Ez hogyan van? miként gondolod ezt?

Allergiát én is tűntettem el. évekkel ez előtt, nem hangoskodással. de votl benne légzés. igazából, akkoriban hangsúlyt tettema kilégzésre a hosszúságára, és nagyon bevállt.
azt hiszem a te eljárásodban is ez a feneség egyfelől, 3 rájön a hang és rezgés fantasztikus ereje.
Na engem is tömtek gyógyszerrel, mikor fulladtam kellett beszippantani is, meg minden egyéb. mondanom sem kell h semmit sem használt. viszketett a szemem, kapart és viszketett a torkom na meg mindig ömlött az orrom vagy végletekig bedugult, ettől meg fájt a fejem, és későbben meg elkezdtem fulladozni. aztán jöttek a gyógyszerek és kicsit jobb lett, de még midnig borzasztó.aztán mondtam h ne tovább! elhagytam a gyógyszert, inkább csak teher volt a szerveztenek és az agynak.kerestem valami megodlást.
Arra jutottam, h meg kell nagyon nyugtatni az ideg rendszert. mert még ha at hisszük is h nyugodtak vagyunk rezeg nagyon magasan az ideg. nem is érezzük. úgyh elkezdtem a légzéssel játszani főleg a kilégzésre figyelni. a következő évre nem szedtem már semmit, csak volt 1-2 nap amikor valamit tettem az orromba mert nagyon rámtört, de egyébként éltem mint hal a vízben.

Most h beszélgetünk és kezdek érteni mást is, belemegyek ebbe a rezgésbe is jobban. minden nap csinálom amennyit tudom és meglátjuk szép lassan. meg akkor néha meg beszélgetjük és akkor hátha más is rákap, és így tovább adjuk, amire jutottunk, nem?

ja még azt kérdezném, h a súlyoddal kapcsolatban miket vettél észre? azelőtt h elkezdted, aztán az elején, és mosanában, nameg ha van valami egységes összefüggés ,akkor mit modnanál?

(pl mondtad most h télen már téli kabátot sem kell venned, gondolom akkor már gyorsabban rak le zsírt a szervezeted és akkor azzal véd télire, nyáron meg elfogyasztja, olyankor biztos kevesebbet eszel. Nem tudom, kérdezem.)

na szép napot, süssön az a drága nap! :)
Előzmény: ghepard (213)