giyandeva Creative Commons License 2010.02.25 0 0 948
Elindult a Jikiden Reiki magyar weboldala:

http://jikiden-reiki.hu/hu/Homepage

Mi a Jikiden Reiki?

A Jikiden azt jelenti, hogy „közvetlenül ráhagyományoz, továbbad”, mert Tadao Yamaguchi úgy tanítja a Reikit, ahogy azt az édesanyja tanulta közvetlenül Dr. Chijuro Hayashitól. A Jikiden Reiki jellemzője az egyszerűség. A tanfolyamok végzett résztvevői számos pozitív visszajelzést adtak ezzel kapcsolatban.

Jikiden Reiki Intézet célja

1. Nyilvánosságra hozni a Reiki hatékonyságát, példákon és az emberek tapasztalatain keresztül.

2. Lehetővé tenni az emberek számára, hogy a Rekit, mint hatékony kiegészítésként használják a hagyományos orvoslás mellett.

3. Bemutatni a Reiki hatékonyságát a doktoroknak, ápolónőknek és más orvosi testületnek, azért hogy elkezdődjön annak használata a nyugati orvostudományban.

4. Bevezetni a Reikit a háztartásokba, mint orvosi gondoskodást. Ez segítene megtörni a függőséget a mindennapi allopatikus gyógyszerek, és a hagyományos drogok fogyasztása terén. A kizárólagos cél kettős: Először az emberek egészségesebbek lesznek és a testük elkezd emlékezni, hogyan kell gyógyítania magát a kívülről hozott kémiai anyagok nélkül. Másodszor szignifikáns csökkenés keletkezik az orvosi hulladék mennyiségében, pozitív hatást gyakorolva a környezetünkre, aminek globális hatása van.



Saját tapasztalatom is van a Jikiden Reikivel. Számomra sokat jelentett, hogy olyan autentikus forrásból, japán reiki mestertől tanulhattam meg a reiki eredeti módszerét, ami korábban nem volt lehetséges Magyarországon.

Bár a Jikiden Reiki nagyon egyszerűnek tűnik, mégis nagyon hatékony, ezt a betegeim tanúsíthatják, akik megtapasztalták a Jikiden Reiki igen hatékony hatását a legkülönfélébb betegségek esetén.

Sikerrel kezeltem a Jikiden Reiki módszerével számos akkut problémát, de olyan esetekben is nagyon hatékony volt, mint az áttétes rák, pajzsmirigy túlműködés, vagy sok éve tartó gerinc sérv probléma.

A Jikiden Reiki Szervezete garantálja a minőségi reiki oktatást és eredeti behangolást és kezelési praxisokat, melyet Mikao Usui tanítványa Dr. Chujiro Hayashi alkalmazott és tanított.