yorkylove Creative Commons License 2010.02.24 0 0 6

Sziasztok !

 

Van Közép-Görögországban egy tengerparti városka, nagyon kis hangulatos hely és ott van 2 apartmanház is ahova lehet kisebb méretű kutyákkal menni. A város neve KAMENA VOURLA (Athéntől északra kb. 175 km-re van, közel Lamia városához és pont Evia szigettel határos). Az apartmanház neve ARGIROULA ház és STATHIS Villa.

Ide befoglalhatók a kutyusok is, heti 25.-EUR összegért amit a helyszínen a telepített magyar nyelvű idegevezetőnél kell rendezni érkezést követően. A szállás foglaláskor kell jelezni az utazási irodában,hogy kutya is menne és kb. a mérete mekkora.

Szállást nagyon sok utazási irodában befoglalható, nagyon sokan hírdetik Kamena Vourlát. Nagyon jók a kirándulási lehetőségek is,mert minden aránylag közel van 1 napos kirándulás keretében elérhetőek (Athén,Delphi,Meteora, Szkiathosz-sziget, Evia sziget, Korinthosz-Mükene-Epidaurusz, van egy szuper program kishajóval egy gyönyörű,homokos strandra egy lakatlan szigetre ahol nagyon finom ebédet csinálnak és kutyákat is lehet vinni, szokott lenni görög-est is. Az üdülőhelyen még a tavernákba is bevihető a kutya, senki nem szól érte, sőt már láttam a szupermarketben is nem egyszer minden táska stb.nélkül, csak kézben fogva kutyákat .

Ha bármi kérdésed lenne írj, szívesen válaszolok.