.ETNA. Creative Commons License 2010.02.19 0 0 3453
Kedves Kkmd!

Már bocsi, de ha olyan véleményére lennénk kíváncsiak, aki - hivatalból - ért hozzá, akkor gondolom nem egy fórumon beszélgetnénk "sorstársakkal", betegtársakkal, ergo: laikusokkal, hanem kérdeznénk az orvost. Engem speciel zavar ha az intelligenciámat (vagy bárki másét) eleve megkérdőjelezik, akár azzal, hogy különböző nickneveken jelentkeznek be, akár azzal, hogy személyes megérzésükre, benyomásukra hivatkozva, rangsorolni, minősítgetni próbálják a fórumozókat.

Nyilván Te sem azért jársz ide, hogy orvosokkal beszélgess, tőlük itt kérj tanácsot, hiszen egyrészt a fórum szabályai a tanácsadást itt nem teszik számukra lehetővé, másrészt számtalan olyan más internetes lehetőség van, ahol hivatalosan (ellenőrzött körülmények között) lehet igénybe venni - szintén ingyenesen - a "beteg kérdez-orvos válaszol" módszert.

Én rögtön az első hozzászólásomban leírtam, hogy olyan laikusok véleményére vagyok kíváncsi, akik vagy átestek már ilyen műtéten, vagy átélték már ezt közeli hozzátartozójuk megbetegedése kapcsán, esetleg több idejük van a neten a legújabb orvosi felfedezésekről, új módszerekről olvasgatni, tudnak linket ajánlani, stb. Kizárólag azért, mert szeretném megismerni a "másik oldal" véleményét is.

Szerintem ez a LÉNYEGE az ilyen fórumnak. Nem hinném, hogy olyan primitívek lennénk, hogy azt képzeljük, csak azért, mert X-nek használt, nála nem okozott szövődményt, nem váltott ki mellékhatást egy gyógyszer stb., tuti, hogy nálunk sem fog. Ez nevetséges (sőt, megkockáztatom, már-már sértő) feltételezés!

Ami itt a fórumokon zajlik egyszerűen csak a látókör szélesítése.. legalábbis számomra ennyi és slussz-passz.

Részemről ebben a témában itt a PONT !

Előzmény: kkmd (3450)