zolinto Creative Commons License 2010.02.18 0 0 13
Sziasztok!

Ne haragudj Skorpió,de elég gyanús a hozászolásod,szerintem te egy ott dolgozó személy lehetsz,és próbálod kifényesíteni a dolgokat.Engem is megkerestek hogy szükség lenne a szolgáltatásomra és hogy bekéne mennem a Pesti irodájukba,háromszor kérdeztem meg őket hogy kell-e befizetni pénzt,hogy ne menjek fel hiába,mert messziről mennék,mert hogy ha kell,akkor fel sem megyek.Csak a hülye fejemmel nem is néztem utána a neten a cégnek.Na mindegy a lényeg hogy mind a háromszor azt mondták hogy nem kell fizetni,konkrét ajánlatuk van.Jól van,felmegyünk,beülünk az irodába,megy a mellébeszélés,kb. 5-ik perc után kinyögi,hogy be kell fizetni közel 300-ezer Ft-ot.És hogy ez milyen jó nekünk,mert hogy ezt a pénzt lelehet vásárolni az ő partnereinél,aztán fel világosítottam,hogy nem lelehet,ha nem "le kell" vásárolni,mert hogy azt mondta ez a pénz már nem lesz még egyszer a saját zsebembe,szerintem különbség van a két szó közt!!Miért kéne nekem azért fizetni,hogy dolgozhassak,az már egyik ilyen cégnek sem jó,hogy ad konkrétan egy munkát,a végén kap belőle 5%-10% százalékot,és mindenki örül.Szerintem ezerszer hatásosabb lenne egy ilyen hozzá állás!A másik, hogy mutatja nekem a sima kis mezei papíron hogy 100% fizetési Garanciát vállalnak,bármit rá lehet írni egy papírra,az a lényeg hogy a szerződésben mi van,mert hogy megmutattam az ügyvédemnek,és ott pedig két pontban is az áll,hogy semmilyen Garanciát nem vállalnak a partnerek közt!!
Az Én történetem dió héjban ennyi!