.ETNA. Creative Commons License 2010.02.16 0 0 3420
Kedves Diastole!

Érdekelne, de természetesen senki se gondolja rólam, hogy a végleges döntést az itt olvasottak alapján fogom - fogjuk - ill. fogja az édesanyám meghozni. Azért ez ettől sokkal komolyabb dolog! Leginkább azok tapasztalata érdekel, akik már átestek ilyen betegségen, vagy többet olvastak-hallottak-tanultak róla, tudnak megadni hasznos linkeket stb. Mellesleg egy orvos is elmondhatja a véleményét, a személyes tapasztalatát, azt nem tilos. Nekem, hogy őszinte legyek tök mind1, hogy mi a foglalkozásod, ha jó a meglátásod elraktározom magamban, ha nem, akkor annyi.

NIL kételkedik, én pedig az általad legtöbbet látogatott topicok címét olvasva, talán könnyebben elhinném rólad, hogy lelkész (esetleg filozófus) vagy, mintsem, hogy orvos:-)

Csak mellesleg jegyzem meg, hogy a minap találkoztam egy volt kollégámmal, akinek 5 hónapos várakozás után tavaly novemberben, Debrecenben volt bypass műtétje, mert 70 %-os szűkületei voltak, a műtét 5 órás volt, több eret kellett áthidalni, a lábából vett vénát használták. Tapasztalatai: 3 nap után már sétálnia kellett, egy hét után pedig mehetett haza, minimális fájdalmat csak a szegycsontnál érzett a vágás miatt... s bár ő középkorú, de volt a kórteremben egy idős bácsi is, nála is ugyanez volt a protokoll és a tapasztalat is.
Előzmény: diastole (3418)