tpzs63 Creative Commons License 2010.02.13 0 0 5900
Kedves Dorien!

Cseréltem veled partner adatokat.

Igen a Quartál képlet alapján ami 2010 március 20-tól három hónapig mutatja az országban történő dolgokat....valóban a Jobbikot mutatja , ami azért érdekes, mert a magyarság álruhájába öltöztetett bal. Ha megnézed a képletet sokkal több fényszöggel kapcsolódik az ország ellenségihez ( DES)...remekül együttműködik vele.. és ez a szövetséges hatalomra is juttatja.
A képletről ennyit!

Aztán nézzük kik is ők!?
M.Krisztina a legradikálisabb igazságharcos Balo György felesége, aki azért az M1 legbefolyásosabb képviselője (volt)...régi kommunista múltját mindenki ismeri. Meg aztán a TV székház ostrománál is a Baló autóját gyújtották fel. Minő véletlen, hogy pont ő volt ott!
Érdekes egy házasság az övék... olyan mint egy hithű zsidó és muzulmán házassága.

Aztán figyelgettem az Európai választásokat és a térképet is, hol mely városokban és megyékben tarolt a "jobbik". A régi kommunista városokban volt olyan ahol a 40%-ot is elérték. Szóval azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a "jobbik" szavazótábora inkább a kiábrándult szocialistákból verbúválódott.

Persze ez még kevés a győzelemhez és ki kell eszelni valamit, hogy a demokratikus jobboldalról is átálljon hozzájuk a labilis réteg.
Régi kommunista trükköt fognak alkalmazni : megvádolnak , vagy feljelentenek néhány fontos embert a Fideszből szerintem

Na majd figyeljük az eseményeket...mennyire mentem mellé

Üdv Zs
Előzmény: Dorien (5899)