retne Creative Commons License 2010.02.10 0 0 401

Az ATV úgy csal, hogy az már kriminális! Ráadásul vannak olyan "műsorvezetőik", akik fenyegetőznek és olyan hangot engednek meg a nézőkkel - holott belőlük élnek - , hogy csodálkozom őket miért nem bünteti meg az ORTT? Túllépik a kiszabott műsoridőt, ezáltal tovább növelik a megfejthetetlen "játékok"-nak nevezett kizsákmányolást a szerencsétlen, hiszékeny emberekkel szemben.

 

Valamelyik nap egy keresztnév volt feladva TA a vége és B az eleje 5 betűs. Persze megint ordibáltak a nézőkkel, minekután senkit nem kapcsoltak be, de jött a lé, mert emeltél a nyereményt....természetesen a megfejtést senki nem találta ki még mikor sűrűn kapcsolgattak előtte sem...nem csodálom, mert BOJTA volt a megfejtés, ami a google-ban nagyon régi török vezetéknevet jelentett. Mi ez ha nem megvezetés?

 

Most sokan azt mondják megérdemli, aki betelefonál ilyen műsorokba és egyet is értek velük, de ez feljogosítja őket arra, hogy büntetlenül nagy lóvékat szedjenek le az emberektől hazugság és csalás útján? Legalább a választások előtt ne csinálják ilyen szégyentelenül a tarhálást, mert ez az MSZP-re szintén rossz hatással van.

Mért nem csinálja ezt az m1, Hír TV és az Echo???

Előzmény: Tősgyökeres szentesi (396)