klima9 Creative Commons License 2010.02.10 0 0 38364
Ha figyelmesen visszaolvasod, akkor látni fogod, hogy szándékosan nem neveztem meg a céget. Azokat a cégeket neveztem meg, akik nem voltak megbízható partnerek, ám ennek ellenére kifizettem őket. A csatorna története a következő: a tervező a ház 4 pontjára tervezett lefolyócstornát, de kivitelezésben már csak kettő készült el. Az építtető társam (ikerházról van szó) vette észre a csatornát, és elnézést is kért tőle a kivitelező, mondván, hogy elfelejtette lehúzni. Én akkor nem szóltam, de pár héttel később, amikor kész volt a kivitelezés, kértem tőle egy javított elszámolást, nekem benne hagyta a csatornát. Amitket itt említettem, az egy töredék része volt csak a dolognak, se időm se energiám az egész ajánlatot és a javított változatát leírni ide. De vannak olyan dolgok, amik rendkívül bosszantanak. Pl, hogy kulcsrakész ajánlatot kértem tőle, hogy ne legyenek olyan felmerülő költségek, amikre nem gondolt, mert anyagilag ki voltam számolva. Pedig jöttek szép számban, pl nem sejtette, hogy a tartalékkéményt - ami amúgy egyébként használaton kívűl lenne - acélbéléscsővel ki kell bélelni, + kéményseprűjárda, + tetőkibúvóablak, + ezer olyan dolog, ami nélkül nem kaphatok használatbavételi engedélyt.  
Előzmény: Törölt nick (38362)