purple panic Creative Commons License 2010.02.09 0 0 35326

Sziasztok, forróvérű nőszemélyek! :D

Belépek ártatlanul munkahelyről, és milyen pajzán gondolatokkal kell szembesülnöm, basszus, majdnem hangosan felnyerítettem 1-2 résznél :D

Kiss, Brekusz, aranyosak vagytok, köszi. Nem terveztem ám feladni, csak meglepődtem, hogy rövid idő után kezdett stagnálni. Az 1 kg-val nem lenne bajom,tökéletes, na de hogy még az sem.... De persze kivárok, meg kitartok, aztán majd meglátjuk mi lesz.

Brekusz, megint betörtek? :O Lassan már hazajárnak oda, elég bátrak. Akkor megint állhattatok az utcán míg helyszíneltek? :S

Rambóka, igen, XR-t szedek, emlékszem anno többen felhívtátok rá a figyelmem, hogy az túlsúlyosoknak nem szokott bejönni fogyás terén. Kérdeztem már a dokimat, de türelemre intett, így akkor gondotlam adok neki még időt. Van még kb. 2 doboz XR-em itthon, azt még beszedem, és ha nem jelsz változás akkor ha sikerül sima Meforalt iratok legközelebb. Addig orvos is fog látni, megtudom emelnek-e az adagomon. Bele mernék vágni, hisz súlyos mellékhatásoktól eddig nem szenvedtem, sőt, néha nekem sem jönne rosszul az a szaladgálós rész, bár ez javult mióta tartom a diétát, meg többet iszom, mozgok. Plusz még maga a gyógyszer jóval olcsóbb is, szintén előnyös.

Ljucy, wow micsoda görbe :O

Nem lehet, hogy Timike esetleg Apázik? Remélem nincs rosszabbul. Talán a munka temette maga alá :(

És Emília? Már biztos letudta a vizsgáit, ugyeeeee? Nem ér csendben meghúzódni ám :P