kisidi Creative Commons License 2010.02.09 0 0 3746
Sziasztok! szeretnék kérdezni a szakértőktől. Még soha nem festettem anyagot, most viszont kellene. A 20 éves nagyfiamnak varrtam dupla paplant, ami 200x280-as lett két normálból összevarrva, imádja, így nem lóg ki keze-lába, főleg, ha még barátnő is vele alszik. Namármost erre 2 db huzatot szoktam venni, amit összevarrok. Igenám, de kitalálta, hogy neki fekete kell, amit csak igen drágán lehet venni. Viszont kaptam az ikeában fekete-fehér pamut anyagot nagyon olcsón, amit szeretnék átfesteni feketére, ha ti is azt mondjátok, hogy lehet. Az talán nem lenne nagy baj, ha az eredeti és fehérből festett részeken árnyalat különbség van.
Ahogy olvasom ez a prociron jó minőség, vagy van más is amit ajánlani tudtok? Ez súlyra, nm-re elég sok, ezért a gazdaságosság is számítana.
Hogy kezdjem? Gondolom be kell avatni először az anyagot, utána vasaljam, hogy durva gyűrődések ne legyenek benne? Mosógépben, vagy kádban kell? Hogy és mivel lehet a gépet-kádat letisztítani? Lehet nagyon egyértelmű dolgok, de én nagyon laikus vagyok még. De ahogy elnézem a sok szép dolgot amit csináltatok, lehet kedvet kapok hozzá. Főleg a selyemsálak varázslatosak, talán a fényük miatt!
Megköszönném, ha eligazítanátok a kezdeti lépésekben!