schr
2010.02.09
|
|
0 0
104
|
Nem tudom, hogy van-e valaki még így rajtam kívül, de eddig még nem hallottam. Amikor rémálmaim vannak, akkor sohasem alszom igazán. Inkább az alvás és ébrenlét határán vagyok valahol. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy hol vagyok, tudom a szoba bútorait, az ágyamat, mindent. Kívülről látom magamat, ahogy ott fekszem az ágyban. Még azt is tudom, milyen pózban vagyok. Ha valami mozog a szobában, azt is látom (pl. bejön a macska, meglibben a függöny, stb.). Ezekben az álmokban mindig egy fekete ruhás, hosszú, fekete kabátos, fekete kalapos, szakállas férfi szerepel. Nem szokott bántani, de iszonyatosan rettegek tőle. Küzdök azért, hogy felébredjek, de valahogy ő nem engedi. Ha csak meg tudnám mozdítani valamelyik végtagom, akkor már felriadnék, vagy a fejem megrázni, vagy a szemem kinyitni... Összeszedem minden akaraterőmet, hogy ez sikerüljön, és kb. 6-7 próbálkozás után össze is jön, de addig mindig ő az erősebb. Hihetetlen, hogy a rettegés milyen méreteket ölthet és ennek ellenére még józan eszemnél tudok maradni. |
|