Bocsánat, nem szeretnék sznob lenni, viszont a bölcselkedő jelzőt most magamra merném vállalni, mert egyszerűen az említett 3 top márka a világszínvonal csúcsa ez tény és kár vele vitatkozni, nem azért mert én mondom, hanem mert ha megkérdeztek x tengerentúli hangmérnököt, de lehet az jappán, ausztrál, német vagy belga, akár indiai is, tuti a 3 közzül 2-t fel fog sorolni, mint de facto audio interface. S ugyebár az audiophile lemezek is ezekkel vannak fölvéve. Na jó akad itt is kivétel, pl Keith O. Johnson úr, aki magasról tesz mindenkire és még a mikrofonjait is maga csinálja, trafóit maga tekeri!!!!!! Vagy ott a JVC K2 recording rendszere...
Ilyesmiről idehaza nem sok mindenki tud, de pl az ár is jó tájékoztató, PrismSound esetén valami 3-4 milkás tétel 8 csatornás AD/DA eszközre.
Ezért mondtam hogy fölösleges ebbe belemenni. Az Emuk nagyon jó kis kártyák, a medium pro kategóriát hozzák le home/semi-pro termékek világába (természetesen ez az M, azaz Mastering Grade modellekre igaz csak!), de ha szemléltetni akarnám, akkor ezek az Opel, WV kategóriások, míg PrismSoundék az Astonmartin, Ferrari stb...
"A téma csak annyi, lehetséges lesz-e a közeljövőben rendes hangszerként, hangforrásként mobiltelefont alkalmazni?"
Erre a rövid válasz, bárkit kérdezel, mondjuk fejes körökben: kategórikus NEM!
Ez nem a humor kategória ugyanis, persze mondtam, ringtone szimfónia már létezik! :)