Törölt nick
2010.02.08
|
|
0 0
16499
|
Veszprémben olyan kemény a víz, hogy kalapálni lehet rajta. Kb. havonta úgy eldugul tőle a kávéfőző, hogy aznap instantkávét iszunk.
Lágy vízzel finomabb az étel, zamatosabb a kávé !
A keménységet okozó oldott sók a vízben ízrontóak lehetnek, ezért a kemény vízből készült étel és ital íze is más lehet.
Például egy kiváló tea vagy kávé elkészítésénél nemcsak a jó minőségű alapanyag, hanem a jó minőségű víz is alapfeltétel. A túlságosan kemény víz tönkre teheti a legfinomabb tea ízét, aromáját is. A lágy víz pedig a közönséges teát is feljavíthatja.
Megoldás???? Otthoni víztisztító és lágyító! Majdnem olyan jó mint a Gösser birra!! |
Előzmény: GPS (16482)
|
|