Én a kicsi hat-hét hónapos kora körül kezdtem el használni, most végig kell gondolnom, hogy mivel is nyitottunk. Két állítható belsővel, egy kenderessel és egy bambusszal, és kaptunk egy gyapjúkülsőt és vettem egy imse vimse külsőt. Majd jött egy zsebes pelus, amit a mai napig nagyon szeretek:)
Napközben mindig mosható van rajta, nem macerás, én is annak hittem. Most már én is kötöttem gyapjúkülsőket, elképesztően jó dolog az, ha a férjem van "szolgálatban", akkor marad a zsebes (happy heiny's, van pop-in is, de az már kicsi), én nagyon szeretem az imse-vimséket, azok abszolút megszolgálják az árukat. Igazából kísérletezem, még mindig, hogy mi válik be, a gyapjú, belebújós külsők minden körülmények között, az imse vimse flanel belsők, illetve a little lamb és a a Goebel belsők.
Az van, hogy mostanában kezdtem utánaszámolni, és baromira megéri, legalábbis most kezdem érezni, hogy megtérül a moshatókba fektetett pénz. :)
Az viszont egy másik kérdés, hogy a mosás maga milyen terhet ró a környezetre, reméljük kevesebbet, mint amennyibe a papírpelenka előállítása kerül:)