Egy időben elkezdtem kutakodni a könyvtárban, és találtam is idevágó anyagot. Most előkotortam a jegyzeteimet, úgyhogy álljon itt egy csemege a város kezdeti viszonylataiból. Dátumot nem írtam fel, de ez a '60-as években lehetett:
1 Béke tér - Ságvári városrész - Kikötő (Hajóállomás) (munkanapokon)
2 Papírgyár - Béke tér - Ságvári vr. - "L"-épület - Papírgyár (körforgalom)
3 Béke tér - Tűzálló téglagyár (munkanapokon)
4 Szalki-sziget/Kikötő - "L"-épület - Vasmű Igazgatóság - Béke tér - Ságvári vr. - Szalki-sziget/Kikötő
5 Laktanya - Ságvári vr. - Vasmű Igazgatóság - "L"-épület - Laktanya
6 Béke tér - Vasmű út - Dózsa Gy. út - Újállomás
7 Kertváros - Ságvári vr. - Dózsa Gy. út - Vasmű út - Vasmű 3. sz. kapu (munkanapokon)
8 Hajóállomás - Óvárosi Tanácsház - "L"-épület - Vasmű út - Béke tér (hajózási idényben) :))
9 Hajóállomás - Óvárosi Tanácsház - "L"-épület - Vasmű út - Béke tér - Vasmű Igazgatóság (hajózási idényben)
10 Újtelep - Óvárosi Tanácsház - Ságvári vr. - Vasmű Igazgatóság - "L"-épület - Óvárosi Tanácsház - Újtelep (körforgalom)
11 Béke tér - "L"-épület - Szalki-sziget/Kikötő (munkanapokon)
12 Béke tér - "L"-épület - Óvárosi Tanácsház - Külső vasútállomás - Mélykútpuszta
13 Vasmű 3. sz. kapu - Béke tér - Újállomás
14 Déliváros - Béke tér - Ságvári vr. - "L"-épület - Vasmű út - Vasmű Igazgatóság - Déliváros (körforgalom)
15 Kertváros - Ságvári vr. - Szórád M. út - Béke tér - Vasmű Igazgatóság - Vasmű 3. sz. kapu (munkanapokon)
16 Kertváros - Ságvári vr. - Vasmű út - Béke tér - Vasmű igazgatóság - Vasmű 3. sz. kapu
17 Ságvári városrész - Szórád M. út - Béke tér - Vasmű Igazgatóság - Vasmű 3. sz. kapu
20 Újtelep - Óvárosi Tanácsház - Ságvári vr. - Béke tér - "L"-épület - Óvárosi Tanácsház - Újtelep (körforgalom)
24 Szalki-sziget/Kikötő - "L"-épület - Vasmű út - Béke tér - Ságvári vr. - Szalki-sziget/Kikötő (körforgalom)
25 Laktanya - Ságvári vr. - Béke tér - "L"-épület - Laktanya (körforgalom)
102 Papírgyár - Béke tér - "L"-épület - Papírgyár (gyorsjárat munkanapokon)
113 Vasmű 3. sz. kapu - Vasmű Igazgatóság - MÁV Újállomás (gyorsjárat műszakváltáskor)
114 Déliváros - Béke tér - Ságvári vr. - "L"-épület - Vasmű út - Vasmű Igazgatóság - Déliváros (körforgalmi gyorsjárat munkanapokon)