Juhhej Creative Commons License 2010.02.04 0 0 1127

Kedves Mindenki!

 

  Én is szeretnék néhány szót írni a keddi estével kapcsolatban:

 

- Az alakuló közgyűlést az Eladónak kell szerveznie a lakók felé, ezért a levezető elnök kérdésével nekünk lakóknak semmi dolgunk. (Csak fizethetünk a saját pénzünkből egy ügyvédet ha jót akarunk magunknak) Szerintem Kricsfalussy tudott volna szerezni ügyvédet, ha nagyon akart volna.

 

- Nem igaz, hogy nem a legdrágább közös képviseletre adta le az ajánlatát.

 

- Mivel ő írta ki a közgyűlést, és azt írta, hogy "Közös képviselő-jelöltek meghallgatása" egy telefont megereszthetett volna az SZVB felé, ha nem érti, amit leír.

 

- Én eddig minden közgyűlésen voltam, és egyik sem volt kellemes hangulatú. Szerintem itt is az volt a cél (pl. a 2009-es elszámolás lassú-monoton felolvasásával), hogy a lakókat elaltassák és egymásnak ugrasszák. És a lakók sajnos tényleg egymásnak ugrottak.

 

- A jelenlegi kk még egy alakuló közgyűlést sem tud kiírni törvényesen, ugyanis a kötelező 3 pont közül egy hiányzott (a bankszámláról határozat) egy pedig hibás volt, ugyanis a ház legislegfontosabb dokumentumát, az SZMSZ-t minden lakónak ki kell küldeni. Utána azt is magyarázni kellett, hogy miért határozatlan a közgyűlés, hisz már rég nem volt meg az 50%+1 részvétel.

 

- Aki szidja az SZVB-t, az menjen el SZVB-tagnak és mutassa meg, hogyan kell jól csinálni. Nem azokat kell szidni, akik szabadidőt és pénzt áldoznak a th.-ért. Minden adat nyilvános, tehát bárki tehet a th-ért, nem kell semmikor sem erre az 5 emberre várni.

 

- Az 1500/10000 hányad szerintem is irreálisan lett meghatározva, hisz akkora már rengeteg lakó hazament.

 

Szerintem a múlton ne rágódjuk, ugyanis ezen a fórumon megint az megy, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, széthúzás és egymás szidása. A múlton már nem változtathatunk, de a jövőn még talán igen (ehhez az kell, hogy minél több lakó eljöjjön és végigülje a köv. lakógyűlést, akik nem jönnek el, pedig hatalmazzák meg a lakótársaikat).

 

Üdvözlet