Kompletta Creative Commons License 2010.02.03 0 0 743
:D tök jó, elképzeltem a pulton vázában álló, naponta frissített dizájn-kardvirágokat :DDD Aszondod, nem lesznek, Boxer? Gondold már át még egyszer, na...

Minek mennyi hely kell:
javaslom a kedvessel tartandó randi napirendi pontjai közé beszavazni ezt a kérdést tényleg, hátha ő másképp látja. Egész megdöbbentő, hogy egy futó háztartásban mi minden van (és foglal helyet), amire elsőre nem is gondolnál. Én leültem és összeírtam, aztán egy darabig naponta kiegészítgettem, míg összeállt.
Kb. ezek vannak nálunk, és ennek mind-mind-mind kell hely, vagy a falon lógva, vagy valami gurulós csodaműanyagban, vagy a szekrény tetején, ha nem kalkulálsz vele előre!!
- főzőedények (kb. egy rozsdamentes szett, egy kukta, 3 nyeles serpenyő, két zománcos)
- tálak (jénai és tálaló)
- edényalátétek, vágódeszkák
- fedők (hajjjaj...)
- fakanalak és tálaló-eszközök
- háztartási kisgépek és eszközök (na ezt mennyi ideig nem számoltam! - citromcsavaró, kézimixer, sajtreszelő, nokkedliszaggató, uborkagyalu, stb.)
- ritkán használt gépek, amiknek nem pulton a helye (húsdaráló, gyümölcsentrifuga, tsai)
- szalvéták, szívószálak, fogvájó, stb.
- műanyag zacskók (brrr...), üres műanyag dobozok
- gyúródeszka sodrófástul (na erre még mindig nincs megoldásom)
- tepsik, süteményformák, akármik
- termosz, kancsó, váza
- szakácskönyvek
- gyógyszerek

És akkor persze az ilyen-olyan étkészletet, poharat, cukortartót nem is soroltam. Meg az egyébként esetleg kamrában tárolandó készleteket, fűszereket sem.

Jó, mi? Mindig lenyűgöz, mikor valaki mindezt rendben és rendszerben tudja tartani.
Előzmény: boxer-gs (741)