macita Creative Commons License 2010.02.03 0 0 515
Kedves GYURMA!
A két évvel ezelőtti állapotokat nem lehet összehasonlítani a mostaniakkal! Akkor 8-10 ember tudott dolgozni a teremben, mára jó ha 3-4-en vannak! Azóta a háttérben is történt bizonyos dolgok, amik nem tartoznak a nagy nyilvánosságra, így te csak a felszínt látod! Örülj neki!
Neked nagyon zavaró bizonyos modell mozdonyok hangja, hát dugd be a füled! Az élcelődést félretéve te csak 1 vagy a látogatók között, így a többség óhaját vettük figyelembe akik élvezettel hallgatják, és követik a szerelvényeket! Valószínűleg neked nincs hangdekóderes mozdonyod! Ha itt hangzavar van, akkor te még nem jártál pályaudvaron!? Ott valószínűleg síri csend honol!
Az a baj, hogy a kezed befér! Pont ilyen "kíváncsi" emberek miatt tűnnek el figuráink, eszközeink! Kinek nem inge, nem veszi magára!! Egyébként nem véletlenül voltak leszedve az üvegek, valószínűleg hibaelhárítás, vagy síntakarítás céljából volt félre rakva!
A végére hogy lezárjam a dolgot, Hamburgban, és Berlinben is volt szerencsém látni a "NAGY TESTVÉREKET", de ott sem volt tökéletes az üzem!!! Viszont ott nem reklamáltak ilyesmiért a látogatók! + az ő költségvetésük éves szinten kb annyi mint a Keszthelyi asztal teljes értéke!! Az ott dolgozó emberek száma a kezdeti csapatunk számának (8-10 FŐ) a nagyon sokszorosa!!!!
Egyébként személy szerint örülök hogy megnézted a kiállítást, eböl is tanulhatsz, hogy tökéletesebb asztalt tudjál otthon eszkábálni!!
Előzmény: Gyurma5 (510)