boxer-gs Creative Commons License 2010.02.03 0 0 730

Ezt a rejtett fiókos dolgot egyelőre nem látom át. A beépített sütő alatti helyre gondolsz? Milyen az a rejtett fiók?

 

A tüzhely alatti 3 fiók az oké. És a felsorolásod is rendben van, hogy mibe mit praktikus pakolni. Bár a 2-es esetében a fűszereknek valószínűleg kisebb hely kell azért, mint a lábasoknak. A terven jelenleg a felső fiók a szokásos vékony fiók. De alatta 2 egyforma méretű mély fiók van. Az alsóba mennek a lábasok, serpenyők, de a középső az nem túl nagy a fűszereknek. Ha ki akarnám használni azt a helyet, akkor egymás hegyén-hátán só, meg bors, meg egyéb fűszerek halmozódnának. Tehát ott jobb volna egy szintén sekély második fiók, míg a legalsó, edényes fiók lehetne a jelenleg tervezettnél magasabb, öblösebb. (?)

És van még a terven egy magas, de keskeny kihúzható fiók is. Én kezdetben azt gondoltam, hogy az nagyszerű hely lenne a fűszereknek is.

 

De az edényeket sem jó úgy pakolni, ha 8 db van egymáson. Ezért én azt tartanám üdvözítőnek, ha a főzőlap alatti fiókok úgy maradnának mint most. A felsőbe mehetnek az evőeszközök. Az alatta lévő két nagyobba pedig edények.

A fűszerek, nem túl nagy mennyiségben pedig mehetnének a bal szélső alsó szekrényben plusszban kialakítandó sima fiókba, amit majd remélhetőleg berajzol Diamac. (azt a szekrényt egyelőre úgy sem értem, mint írtam korábban, mert a képről úgy tűnik, hogy egy lenyitható ajtaja van jelenleg)

 

A jelenlegi mikró tervét azért bolygatom, mert kíváncsi vagyok rá, hogy mit tudunk kihozni a tervből, ha esetleg szűkíteni leszek kénytelen a bútorra fordítható anyagi keretet. Egy nekem már megfelelő mikró bőven kijön 30ezerből, míg egy beépítettet nem nagyon úszok meg 50-60ezer alatt, de inkább még többel kell számolni.

Szóval szeretnék két lábon állni, felkészülve minden eshetőségre.

 

Kell a mindennapi konyhai munkához (két személyre, nem minden nap főzve) annyi sűrűn használt edény, ami szükségessé teszi a gyorsan elérhető fiókos kialakítást? Nem vagyok túl jártas a konyhai hadviselésben, így laikusként azt gondoltam, hogy a főzőlap alatti két fiókos szekrény esetleg elnyeli azokat a szükséges edényeket, amit gyakran kell használni. Az alig, vagy csak ritkán használatos edények meg mehetnének egy olcsóbb egyajtós alsó szekrénybe.

 

Előzmény: colizoli (727)