szarvasmici Creative Commons License 2010.02.03 0 0 24447
Haját tépő szmájli... Már megint annyit írtatoooook.

Andrea ezek a mikulások nagyon vagányak. A férjednek meg ló.... a megfelelő helyre. Enyim is mindig pampog, meg ötletel, meg belemagyaráz, de alapvetően nem kell eltakarítani a háztól a dolgaimat, mert ő még meg is siratja némelyiket, amelyik elköltözik tőlünk. Gyere ide, mutogass nekünk, és gyűjts egy kis önbizalmat, otthon meg nyugodtan dekorálj a dolgaiddal, mert nagyon ügyes vagy!!! Ezek szép munkák.

A Felicitym... jaj, örülök, hogy tetszik. A kacska lába meg szerintem egyértelműen hívta ezt a balettcipellőt, nem véletlen, hogy Neked is az jutott eszedbe IO. Amúgy az egész lyány cca. 32 cm. A szalag a cipellőjén azt hiszem 9 mm-es

Adél, igen, bizony nem műanyag szemeket használtam, hanem rajzoltam, és festettem, alkoholos filccel (jujj ezt nem tudom szabad-e...), és textilfestékkel. Nem akartam megerőszakolni műanyag ketymetyütyürükkel ezt a lenvásznat.

Hogy micis lett? Hát végül is Mici csinálta, tehát ez esélyes, de tőlem szokatlan módon, határozottan alkalmazkodtam a szabásmintához.

És valaki még kérdezte, bocs, már nemlékszem ki, hogy mivel varrtam a csillagokat a szárnyára... hát a gépem tud ilyen csillagokat. Ügyes kis gép, cejetem. A Lidl-es csodamasina. :)