bloki Creative Commons License 2010.01.31 0 0 2539

Nem érted a rovatot. Magam nem kívánok bizonyítani itt semmit. Csupán tálalt gondolatiágod fonákságit világítom meg, a többi - Files-, Fetzer- templomoslovagos- háttérhatlmas, Dianás, jetis, Nessys - fantazmgóriával egytemben.  A hatásfok diszkrét növelése érdekében beindítok itt is egy felsülés-számlálót.

A nyilvánvalót egyébként sem kell bizonyítani. A nyilvánvalót meg kell ismerni, és merni kell elfogadni. A Pacepa-könyv tartalmát nem ismerem, soha nem idéztem belőle, nem érveltem vele, csupán azt említettem meg néha vele kapcsolatban, hogy illenék néktek figyelmet szentelni neki, mert az önként felvállalt kereső-kutatómunkátokat jó irányba terelné, ami egyelőre kesze-kusza. 

 

Te magad írtad, hogy Pacepa a Mitrohin dossziéból dolgozott. Ha ez igaz, akkor munkáját, és a Mitrohin anyagait csak akkor minősítheted a rovattéma aspektusából, ha megismered őket, és érdemi kifogást tudsz tálalni. A másfél év alatt semmi érdemi kifogást nem tudtatok találni, csak logikátlanságtok, ismerethiányotok, értetlenségtek kerül rendre felszínre.

 

 

 

 

http://storico.radiovaticana.org/ung/storico/2005-05/36782.html 

Előzmény: Zottjoghurt (2538)