szaboli Creative Commons License 2010.01.31 0 0 1108
Szerintem fog válaszolni, de a tervek még csak most készülnek.
A megjegyzésem a referenciákra vonatkozott, ahogy írtam a többi kérdés megállja a helyét.
Lehetőség szerint olyan ne jöjjön el hozzám építeni, aki leszarja hogy a másik mit akar! Még akkor se, ha épp a tankönyv szerinti kuznyecov féle orosz tömegkályha épül meg.
Látom, és el is ismered hogy kályhaépítéssel foglalkozol. Legyél szíves, tegyél fel képet, netán mozgóképet a munkásságodból, hogy lássuk, jelen esetben a szavaidból mire következtethetünk. (nem hinném, hogy ez nagyon nagy reklám lenne, de én hozzájárulok....bár tudom hogy te meg leszarod! ) :)
Végül még annyit, hogy rendszeresen előbukkan a "tankönyv", de mindig csak lebeg a szemünk előtt, mint egyfajta mumus, azt a látszatot keltve hogy létezik. Amit eddig a topikból elérni sikerült nekem, az a kályháskönyv a 60-as évekből. Ha tudsz olyan irományról, amelyet szorosabban a tömegkályháról lehet elérni innen, ne habozz közzétenni!
Végül pedig, lehet valami nagyon tudományos, mérési számításokra épülő, ilyen-olyan féle és ezt azt tudó akármi. Nekem meg az nem számít! Az én építőm vette a fáradságot és eljött a helyszínre, megnézte, átbeszéltük az elvárásokat, figyelembe veszi a helyszín adta lehetőségeket, szerencsére korlát nem igen van. Ez alapján készül a terv.
üdv:szaboli
Előzmény: ab69 (1107)