Jéhu74 Creative Commons License 2010.01.30 0 0 212
"Te vagy az élő Isten Fia" erre a hitvallásra mondta Jézus Péternek. Nem test és vér jelentette ki neked ezt, hanem az én Menyei Atyám.
Erre az Atyától jövő hitvallásra építette egyházát Jézus Krisztus, és ezen a pokol kapui sem vesznek uralmat. Miért? Mert csak Jézus Krisztus volt az aki legyőzte a halált, pokolt, a bűnt, és az ördögöt. Ezt senki más nem tette meg önmaga, és ő nélküle senki sem teheti meg.
Amikor ezt mondta Péternek "Te Péter vagy, és én erre a sziklára építem Egyházamat" Az erre a kösziklára azt jelenti, hogy erre a hitvallásra építi Jézus az egyházát, amelyet Péter is kapott a mennyei Atyától. "Te vagy az élő Isten Fia"
A Rk egyház egy hazug módon kitalált emberi utodlásra épül, amely a római császárok mintájára lett létrehozva, amelynek a feje a "Menyei Atya" a római pápa a legfőbb főpap a pontifex maximus lett. Ennek az egyháznak a feje még magát is meg koronáztatja a római császárok mintájára. Jézus ezt mondta "az Én országom nem ebből a világból való". Aki ismeri a bibliát, és kijentést kapott a Mennyei Atyától az mind tudja, hogy a igazi egyház feje Jézus Krisztus az élő Isten Fia, és nem egy hazug címeken, és eretnékségeken ülő pontifex maximus. Azok Péter apostol testvérei akik, hasonlóan Jézus Krisztusban hisznek, hogy ő az élő Isten Fia aki a mi főpapunk, és nem egy emberi hatalmi struktura utodlása csúcsán lévő pontifex maximusban hisznek. Az igazság és hazugság között hasonló különbség van, mint a menny és a föld között.

Döntsd el. Ki számodra a Szent Atya a Menyei Atyád, vagy egy hazug címeken ülő földi Pápa. Döntsd el ki az egyház feje egy földi uralkodó pontifex Maximus, vagy az élő Isten Fia Jézus Krisztus. Ha van kijelentésed a mennyei Atyától akkor ezt megérted.
Előzmény: Olajag (211)