Fabrició58 Creative Commons License 2010.01.30 0 0 79
Igen, úgy tűnik, hogy az általuk kiadott közokiratot egy másik -néhány hónapig érvényes- közokirattal kell igazolni. Röhej. Mondom, a lényeg hogy FIZESS autós, kitalálhatnak bármilyen indokot.
Apropó tv-ben láttam, hogy ennyi meg annyi milliót kellett beruháznia az eredetvizsgáló cégnek pl szoftverre. Miért is? miért kell ahhoz külön sok-sok milliós szoftver hogy valami eredti vagy nem az ? Nyilván ha mahináltak valamit az alvázszámmal akkor az szoftver nélkül is rögzithető, hogy nem eredeti ha meg nem csináltak vele semmit az eredeti. Ez az eldöntendő kérdés. Mahina esetén már jöjjön a komolyabb büntetőügy ahol szakértő stb az állapítsa meg hogy TÉNYLEGESEN MI VOLT az eredeti alvázszám stb. - azért hogy kiderüljön honnan nyúlták le stb. Miért ebben az eljárásban kell ezt - a mi költségünkre - megállapítani??? Szerintem ehhez kell a szoftver, de ha nem így van javítsatok ki.
Ez ahhoz hasonló hogy pl meghal egy kerékpáros mert elszédül elesik és beveri a fejét, a balesetért más nem okolható.Indul egy államigazgatási eljárás ahol megviszgálják az elhunytat és kiderül, hogy golyó van a hasában. Innen már más lesz a gyerek fekvése, átállnak igazságügyi vizsgálatra és büntető eljárásra.
Meg különben is, jó hogy nem qvantumfizikai módszereket alkalmaznak, hogy több millióért mondják meg hogy eredeti vagy nem.
Az UNIÓS szabályokkal mennyire lehet ez az egész összhangban?
Előzmény: Idővallató (78)