sziporka66 Creative Commons License 2010.01.30 0 0 405
Én sem mondtam a szexis szót! Magamról sem de a Rékáról sem. És ne keverjük bele a saját magán életünket. Ez nem az a fórum. És nem én mondtam, hol az ellenség? Amikor mi beszéltünk a Jeva Jevanovics-l nem kérdeztük azt, hogy hol az ellenség? Feleslegesnek találom. Pl.. ezt a mondatot, mert aki akar ide ír, aki meg nem, az nem, semmi nem kötelező! Ez nem egy bokszmérkőzés a ringben.

Másolás!!

antifitness válasz | megnéz 2010.01.19 17:39:19 © (373)
de hol az ellenvélemény tábora? vagy nem tudnak ránk cáfolni?
Előzmény: gombóc63 (372)

Amúgy 43-éves vagyok, és 24-éve házas. Ha a méreteimre és a súlyomra kíváncsi valaki, ezt mi lejjebb már megbeszéltük a Jeva Jevanovics, fórumozóval. És remek barátság szövődött köztünk, ismeretlenül.
Én nem sanyargatom magam! Egyáltalán miért kellene ezt tennem!
Ismeretlenül ilyent állítani! Az én korosztályomon belül is bizony vannak sokkal csinosabbak és szebbek. Legyenek is!:-)))
Én nem vagyok irigy ez miatt, mindenkinek áll a zászló, hogy magából kihozza a legtöbbet! Ez rám is vonatkozik! És persze másra is!:-)) Mindig az a feltételezés, hogy aki karcsú vagy vékony önsanyargató életet él. Ez nem így van, mert akkor már rég meghaltunk volna.

Mondjuk a Réka mellét is fel lett hozva. Én úgy vagyok vele a saját mellem, jobban érdekel, És az álljon kőkeményen, ne a Rékáé. Valaki nyitott topikot a melleiről, amit tök feleslegesnek találtam, ÉN!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9084999

Amúgy a Norbi termékek nem drágák, hanem a mi fizetésünk kevés! De ha a parkolóba 10 000 000-ft-ot átvennék, biztosan állítom, jobb lenne az anyagi helyzetem.:-)))) De nektek is :-))

Biztos van hiba, de sietek! Mindenkinek jó tornát!:-))