antifitness Creative Commons License 2010.01.28 0 0 398
ez az!!!! fényt kell enni:)))))
gombócnak igaza van! a kulcs szó a szemlélet.....nekem, vállalt öngyilkosnak sokat számít a finom és tápláló életmód! ha magvakon élnék,és azok bevitt kalóriáját is vért izzadva le kéne tornáznom, azok közé tartoznék akik belehalnának egy fekvőtámaszba is!!! DE!!!
jelentem egy makk egészséges nő vagyok,tele testi hibákkal,némi túlsúllyal és bármilyen hihetetlen jól érzem magam!
reggelire forró tejes kiflit eszem kakaóval,hb 4db-ot,és fél liter kakaóval leöblítem:)))
ebédet valamelyik csumi konyhán levessel és másodikkal,vacsira meg amit megkívánok!
logisztikai ügyintézőként egy rohadt nagy csarnokot rohanok végig naponta többször,kamionokra ugrálok, és délutánonként itthon tevékenykedem két gyerek mellett-után!
teljesen normális életet élek,semmit nem vonok meg magamtól és szánalmasnak tartom azokat akik nem becsülik meg az egészségüket és feleslegesen vonnak el maguktól FONTOS tápanyagokat!!!!!!!
a kisebbik lányom cukorbeteg! 5 éves! szerencsére nem inzulinos,csak kontrollálni kell! az étkezési szokásai annyiban változtak,hogy több párolt zöldet eszik,és édesítőszerrel keverem el a teát!

DE NO UPDATE!!!!!!! azzal halálra ítélném azt a kevés esélyt is,hogy valaha helyreálljon a hormonháztartása! érted kedves sziporka? genetika és hormonháztartás!!!!! ha a rékád nem lenne akkora mázlista mint pl én vagy te, nem lenne normális élete!! mozogni kell,és fontos is! sokan izzadnak rékára,betartják a szabályaikat de mégsem történik semmi! mert nem megfelelőek az adottságaik! ennyi!!!!!
tessék szépen élvezni az életet és nem sanyargatni egy egészséges szervezetet!!!!