BZoltan Creative Commons License 2010.01.26 0 0 46800
Nézd, én kóstoltam ezt a bort párszor és soha egyetlen alkalommal eszembe sem jutott, hogy fás lenne. Soha senkitől nem is hallottam ezt a kritikát.

A legnagyobb tisztelettel és barátsággal elmondom, hogy szerintem mi történt... fordult már elő velem is ilyen.

Társaságban kóstoljuk a bort, pörgetünk, szimatolunk, kóstolgatunk, nézzük a plafont összeszűkült szemmel, hümmögünk és szálazzunk fejben a bort ezerrel. Egyszer csak valaki bemondja, hogy sezlonyrugó! Bakker, tényleg, sezonyrugó... most, hogy jgy mondod tényleg sezlonyrugó. Két perc múlva már mindenki érzi a sezlonyrugót. Sőt ha az eredeti bekiáltó még egy határozott kiállású és a társaságban megbecsülésnek örvendő véleményformáló akkor már meg sem kérdőjelezi senki a dolgot... innentől már csak az a kérdés, hogy a sezlonyrugó az jó avagy rossz.

Az ember már csak ilyen, ez nem rossz tulajdonság avagy hiba. Ez egy teljesen természetes dolog. Haveri körben néha poénból teljesen kitalált dologgal be is szoktuk egymást ugratni :) Jót lehet derülni amikor kiderül, hogy poén, de pont ezek tanítottak engem meg arra, hogy óvatos legyek a beszólásokkal.

Szerintem nem fás volt az a bor hanem nagyon más mint a többi és a különbséget ti valamiért fássággal azonosítottátok.
Előzmény: thekeymaker (46798)