Don Vittorio Creative Commons License 2010.01.26 0 0 96764
OK, hajtogasd csak a hazugságot. Lelked rajta. Én tudom, mennyit ér egy kisebbségi tulajdon, és neked is tudnod kell(ene). Semmit. Érdemi döntéseket kisebbségi tulaj sem hozni, sem befolyásolni nem tud*. Ennek tagadása, félremagyarázása bűn. Esetedben tudatos bűn, mert minden magyarázat és bizonyíték ellenére hajtogatod továbbra is, hogy az ATV tulajdonképpen világi is, hiszen ott milyen sok világi dolgozik. OK, legyen az, egyezzünk meg ebben. A betelefonálós, lehúzós műsor nyilvánvalóan nem lehet keresztény - mint ahogy - ezexerint - az ATV főszerkesztője, szerkesztői, a tulajdonos cégek tulajdonosai és ügyvezetői sem lehetnek azok, hiszen nem biceghetnek két ösvényen: vagy lehúzó bűnözők, vagy szentéletű keresztények. Sőt, ezen a fonalon tovább menve a HGY sem lehet keresztény, mert hát mitől is lenne az, tehát te egy mammonista bálványszervezetbe jársz, annak adod az adományaidat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy ellenőrzési szándékod és ellenőrzésed nélkül költik - saját bevallásod szerint is - az ATV-re az adományaidat, ahol aztán lehúzós műsor megy a pénzedből. Vagy épp fordítva: mivel a vezetők mind keresztények, hát a lehúzós műsor is keresztény. Élkeresztény. Csúcskeresztény. A kör bezárult, viszontlátásra.

"de nem ez volt a téma, hanem az, hogy ez kizárólagos, vagy nem? Márpedig nem az, mert egyrészt van kisebbségi tulaj, meg van rengeteg világi dolgozó, szerkesztő, stb..., s ezek hatása is nagyon jelentős az ATV-ben. "
Egyrészt nem, hanem az, hogy _érdemben_ az ATV a HGY-é, pontosabban N$-é, hiszen ahogy ő dönt, úgy megy az ATV. A kisebbségi tulaj meg a világi alkalmazottak olyanok, mint a halott matematikusok: nem osztanak, nem szoroznak ebben a képletben. Nekem is minden alkalmazottam világi, mégis, a cég arculatát én határozom meg. Amelyik alkalmazott ettől eltér, az távozik. Volt már ilyen, lesz is ilyen. Nyilvánvaló, hogy a világi alkalmazottak "sábeszgojnak" kellenek a HGY-nek, hogy a világi, védhetetlen, piszkos melót el lehessen velük végeztetni. Ha továbbra is azt állítod, hogy a kisebbségi tulaj bármilyen befolyással bír a HGY-ben, hazug ember vagy.

*Nekem is volt 20%-os kisebbségi tulajdonostársam a cégben. Két év után megkért, hogy vásároljam ki, mivel semmit nem tudott kezdeni a 20%-kal. Nem is lehet mit kezdeni vele. Egy kisebbségi tulajdonos tudomásul veheti a többségi tulajdonos döntését, és slussz.
Előzmény: vámmentes (96760)