Törölt nick Creative Commons License 2010.01.25 0 0 49
KEDVES KOLLEGINÁK, KEDVES KOLLÉGÁK!

A SZAKSZERVEZETEK ÉS A VAGYONŐRÖK ÚJ TALÁLKOZÓT SZERVEZNEK FEBRUÁR ELSŐ FELÉBEN!

(Mivel az előzőn sokan nem tudtak eljönni a BKV sztrájk és a munkájuk miatt.)

A helyszín, és a pontos ideje még nem tisztázott.

A megbeszélés főbb témái kapcsolódnak a legutóbbin elhangzottakhoz, ill., azok újabb fejleményeiről lesz tájékoztatás (pl. a kötelező kamrai tagsággal kapcsolatban is).

Még nem tudni pontosan, hogy mely szakszervezetek és érdekképviseletek tudnak jelen lenni, de később ez is fel lesz tüntetve.

Természetesen mindenki elmondhatja a véleményét, és akiknek vannak problémái a volt, vagy jelenlegi munkáltatóival (pl. mert nem fizették ki, nem jelentették be, nem adnak szabadnapot, se táppénzt, jogtalanul levonogatnak a fizetésből, stb.), azok is kapnak segítséget és tanácsot, hogy pontosan milyen módon érvényesítheti a jogait.

Lehetőség szerint hívjatok magatokkal vagyonőr munkavállaló ismerősöket, munkatársakat, rokonokat is. A szakszervezetek a hölgyek véleményeire is kíváncsiak (pl. a hátrányos megkülönböztetések miatt), ezért a hölgy vagyonőr munkavállalók is bátran jöjjenek el.

Akik biztosan eljönnek, azok jelezzék a securityklub@gmail.com e-mail címünkön, vagy iwiw-en (Security Club [Magánbiztonsági Ágazat Dolgozói]).

Értesítsétek majd a többi vagyonőr ismerőseiteket is, hamarosan ugyanitt lesz közzé téve a pontos helyszín és időpont.

További részletek itt: www.vagyonor.netai.net