Csigás behuzo, ezt hogy értelmezed, ilyet nem láttam, látod minden zegét- zugát ismerem a lényegnek, de nem tudom melyik az, viszont neked mire kell, menni akarsz vele dolgozni, vagy te is komposztálsz mint mi, mert ha akarod Balasagyarmaton van barátom aki ezeket hozza be németből, van ott kilencmillios is, de ha sziveskedsz megnézni, a komolyabbak belselyét, azért ott a 6-9 million nincs vita, csak a mi pénzünk aránya fizetés, stb nincs összhangba. az ö pénzükkel.
Az is jodolog, hogy eleinte, hogy vedd meg!!!kihelyeztek bemutató gépeket, természetesen több helayről jöttek megnézni a bemutatást, de végül amire jó lett volna a gép, arra nem volt alkalmas, pl a vegyes galy, az ág, a nyesedék, végül nem lehetett volna brikettálni, ami jó volt, külföldi viszonylatba, az meg nálunk nem megy, hogy a vastag nagy fát ledarálják, a fa is más itt, mint kint, , itt mandula, nyir, nyár, dio, cseresznye, akác, számtalan bokor, ez vegyesen nem jó.Brikettálo cuccok is voltak itt, de az egyáltalán igy nem müködik, csabda az egész, amikor eladják, tökéletes külföldi száraz anyag van hozzá, szerintem a mérnökök még azt is kiszámolják mekkora a szemcse szerkezete, mert ott rohadtul összeragad, de utána annyi!!!