deresedő Creative Commons License 2010.01.22 0 0 2335
Ezek a cégek abból élnek, hogy mindig akad valaki, akit el lehet kábítani, akivel el lehet hitetni, hogy az össze többi család és tulajdonos csak rosszindulatúan rágalmaz és különben is, mindenki elégedett, a hibákról pedig még Ferenc József tehet, ő szúrt el valamit. Itt is volt pár olyan, aki először nem értette, hogy miért szidunk egy ilyen kedves és korrekt társaságot, úgy tűnik mindenki szembe jön az autópályán. Aztán eltelt pár hónap...

Az alvállalkozóknak már Kulcsrakész-es időszakukban sem fizettek, s a mostani felállásban sem. Mindig a következő ütemből finanszírozták az előzőt, ha az csúszott, akkor jöttek sorra a bebukások, 2-4 hónapos csúszások. Nem véletlen, hogy minden jó gárda ott hagyja őket. Eddig legalább 40 csapat. A súlyos kivitelezési hibákat pedig le lehet önteni betonnal, eltakarni burkolattal, pár évig talán nem jön elő, addigra pedig már sehol nem lesz ez a cég sem. Illetve lesz, csak más néven, nem jogutódként.

Mindig lenyűgöz a magabiztosság, mikor valaki olyasmiről nyilatkozik, amiről még fogalma sem lehet, szemben azokkal, akik éveken keresztül végigélték és élik. :) De sok sikert hozzá, kívánom, hogy igazad legyen, lenne végre egy kivétel.