bandrás61 Creative Commons License 2010.01.22 0 0 235

Aki benevez az MSTSZ 2010. évi terepfutó vagy teljesítménytúra bajnokságába, annak ki kell tölteni egy veresnyengedély kérő lapot. Be kell fizetni 1000 Ft nevezési díjat. Ez az összeg mind a 7 futóversenyre érvényes, terepfutó szakágban. Illetve az összes teljesítménytúra futamra teljesítménytúra szakágban.Az 1000 Ft-ot a futamok előtt is be lehet fizetni. Ezért az összegért minden nevező kap egy plasztik kártyát, amin rajta lesz az illető fényképe. Ilyen kártyát kap minden sportoló Magyarországon, a Nemzeti Sport Szövetség alá tartozó szakági szövetségek által rendezett Nemzeti Bajnokságokon. A kártya tartalmaz egy sport biztosítást is az AXA biztosítótól.
A kitöltött versenyengedély kérő lapot és a fényképet az mstsz@mstsz.hu -ra kell visszaküldeni.Akinek valami kérdése van az szintén az mstsz@mstsz.hu- ra írjon.
Segítünk minden problémát megoldani. Ha szükséges elküldjük más formátumban is.

MAGYAR SPORTTURISZTIKAI SZÖVETSÉG

Adatlap, Versenyengedély- és

Regisztrációs kártya-kérőlap**

1. Sportági szakszövetség neve: Magyar Sportturisztikai Szövetség
2. A sportág neve: sportturisztika
3. Sportszervezete:*** ……..………………...…………………………………………..…………….
4. A versenyző neve: … ……………………………………………………………..………...……….
5. Születési dátum (év, hó, nap): ………..…………………………………………..………………….
6. Születésének helye: ………………………………………………………………..…...……………
7. Neme: férfi / nő
8. Anyja neve: ……………………………………………………………………...…..………………
9. Címe (település): ………………………………………………………………….....………………
10. Címe (utca, házszám): ……………………………………………………………..……..…………
11. Címe (irányítószám): ……………………………………………………...……..………………….
12. Amatőr / Hivatásos: Amatőr



A jelen adatlap aláírásával hozzájárulok ahhoz, hogy az 1. pontban megjelölt sportági szakszövetség a jelen adatlapon feltüntetett személyes adataimat az adatkezelésre vonatkozó mindenkori jogszabályi rendelkezések szerint kezelje, továbbítsa az állami sportinformációs rendszer számára, valamint az adatokban bekövetkezett esetleges változásokat a személyi adat- és lakcímnyilvántartás központi szervénél ellenőrizze.

A jelen adatlap aláírásával a Ptk. 566. § (1) bekezdésének a) pontja alapján alkalmazandó 561. § (1) bekezdése értelmében hozzájárulok ahhoz, hogy a Nemzeti Sportszövetség, mint szerződő fél a javamra – mint biztosított javára – baleset-biztosítási szerződést kössön az AXA Biztosító Zrt.-vel (1138 Budapest, Váci út 135-139.) és így az 1-12. pontokban feltüntetett adataimat a biztosító cégnek továbbíthatja.

A jelen adatlap aláírásával külön hozzájárulok név és lakcím adataimnak a Biztosító marketing nyilvántartásában való kezeléséhez abból a célból, hogy a Biztosító a jövőben közvetlen üzletszerzési tevékenysége során a kapcsolatot velem felvehesse és termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatos üzleti ajánlataival megkeressen. Tudomásul veszem, hogy a Biztosítóhoz intézett írásbeli nyilatkozatommal bármikor kérhetem adataim törlését a Biztosító marketing nyilvántartásából.


…………..………………………….. ……………………………………

Dátum Sportszervezet képviselőjének aláírása***

P. H.

……………..……………………….. ……………………………………

Versenyző aláírása Kiskorúnál a törvényes képviselő aláírása

……………………………………

és címe

_______________________________________________________________________________________________________________________________

* Az arcot ábrázoló színes papírkép vagy min. 150 kB nagyságú, éles digitális felvétel egyidejű beküldése szükséges.

** A nyomtatvány kézzel és géppel is kitölthető. Az oldalszerkezet megváltoztatása tilos! A NSSZ-kártya díja 500 Ft.

*** Sportszervezet: MSTSZ-tag egyesület, sportvállalkozás, iskolai sportkör; utóbbinál aláírásra csak az iskola jogosult