"mi alapján állítod a közel-kelet topicban, hogy a zsidók tömeges bevándorlása a mai izrael területére a 20. században teljesen jogos? és mi alapján állítod, hogy az egész föld bolygón pont a mai izrael területe volt erre a célra a legmegfelelőbb választás (ahol 1900-ban még csupán 4% zsidó lakosság kontra 96% nem zsidó lakosság élt)? "
Vitassuk meg a Közel-Keletben, itt offtopik.
"lehet, hogy én tudom rosszul, de valahogy állandóan a régi vallási iratok jönnek ilyenkor szóba (gyk: isten nekik adta azt a földet) - és melyik vallásban szerepel ez?"
Én nem mondtam ilyet soha, úgyhogy tévedtél vagy hazudtál és ahelyett, hogy ezt elismernéd, kenegeted a szart.
"és fölöslegesen forgatod ki a szavaimat, nem azt mondtam, hogy szó szerint idézel (ctrl c+v-zel) a bibliából/tórából, hanem azt, hogy arra hivatkozol "
Azt állítottad, hogy áalláspontomat váltogatom a Biblia hitelességével kapcsolatban az alapján, hogy mi segít az aktuális érvelésemnek. Ez rágalom és hazugság. Soha nem alapoztam semmilyen jogot a Tórára, és soha nem állítottam, hogy az tökéletesen hiteles, forráskritika nélkül olvasható dokumentum. Ha ilyen hozzászólásomat nem idézel, akkor ismerd el, hogy tévedtél vagy hazudtál, ne mismásoljál!
"szó szerint nem te hivatkozol a tórára/ószövetségre, hanem azok (a cionisták, cionista újságírók, írások, publicisztikák), akikre te hivatkozol, és amik alapján az ő véleményüket fújod"
Idézd be, vagy húzz a meakulpába!