Horvath Akos Creative Commons License 2010.01.21 0 0 6388
Sziasztok!

 

Sajnos lassan fényező kellene a kocsimnak (Megane II) az apró szépséghibák javítására, de ma még inkább megfogalmazódott bennem a dolog, mivel ma egy benzinkút parkolójában szépen rányitottak a bal hátsó ajtómra egy másikat. Pont ott találták el, ahol az él van az ajtóban az ablak alatt 10 centivel. Egy nagyon picit behorpadt (ez annyira nem zavar, mert tényleg csak egy nagyon picit kisimult az él, csak ujjal érezni), viszont sajna a lakk és festék egy kb fél 1 forintos nagyságú területen alapozóig lejött. Így van ott most egy fehér folt. Ezenkívül még az első lökhárító jobb eleje lett meghúzva, műanyag nem horpadt le, de a festék lejött a fekete műanyagig. Ezeket szeretném most kijavíttatni.

 

Tehát információ gyűjtésbe kezdek most fényezőkkel, fényezéssel kapcsolatban.

Lehet az ilyen jellegű hibákat telibe fényezés nélkül szépen javítani? Mire kell odafigyelni, hogy szép legyen a javítás? (Persze nekem elég ha a fényező tudja, de ha majd esetleg tesztelni szeretném, akkor 1-2 keresztkérdés nem árt :) )

Hanyag munkára alapból nem adom oda az autót, akkor inkább maradjon így. Ezért lenne jó 1-2 referencia. Van valakinek jó/rossz tapasztalata egy-egy műhellyel kapcsolatban?

Budapesten vagy környékén kellene jó műhely.

 

Üdvözlettel,

Ákos