Kiss G. Eszter Creative Commons License 2010.01.21 0 0 435
Orbán Viktor szerint a megszorításokra nincsen szükség, a válságkezelésnek a Fidesz egy más módját ajánlja. a költségvetési kiadásokat a mostani reálértékükön befagyasztaná az adókat nem emelné, inkább csökkentené, a gazdaság útjában álló adminisztrációs korlátokat pedig eltörölné.

Milyen jo trukk, hogy ugyanazt mondva mennyire masnak adjak el!

Eloszor baj van, es realerteken BEFAGYASZTANA mert a Gyurcsany, most meg megvedi mert MEGORZI a realerteken.

Magyarul nem lesz semmi emeles de el van adva mint nagy erdem, hogy ok megvedik... a nem-emelest!

ZSENIALIS a fidesz PR mindig is mondtam!


A Fidesz elnöksége garantálja, hogy – a párt kormányra kerülése esetén – negyvenévnyi szolgálati idő után, életkortól függetlenül, minden nő nyugdíjba mehet – jelentette be Navracsics Tibor pénteken Budapesten.

mno.

A Fidesz frakcióvezetője Iván Lászlóval, a legnagyobb ellenzéki párt nyugdíjastagozatának elnökével közösen tartott sajtótájékoztatót azt követően, hogy a tagozat ülésén – amelyen Orbán Viktor pártelnök képviseletében részt vett Navracsics is – különböző megállapításokat tettek, garanciákat vállaltak.

A kiosztott jegyzőkönyv szerint az utóbbiak közé tartozik – a nők nyugdíjba vonulására vonatkozó vállalás mellett – a nyugdíjasok és a nyugdíjak megvédése a Gyurcsány-korszaktól, a nyugdíjak reálértékének megőrzése, valamint a nyugdíjalapok és a nyugdíjpénztárak privatizációjának megakadályozása.
Előzmény: Kiss G. Eszter (-)